Samen­werkingen

When there is TEAMWORK, wonderfull things can be achieved

The Smooth Brothers

Smooth Brothers

The Smooth Brothers is ontstaan uit het idee om een gezond en schuldgevoel-vrij alternatief te bieden voor jong en oud; de harde werkers die niet altijd tijd hebben om de juiste bouwstoffen in te nemen, de sporter die net een beetje extra energie of post-workout nodig heeft om natuurlijke en blijvende spiermassa op te bouwen.

The Smooth Brothers bieden smoothies en juices voor iedere sporter. Voor de extra energie zonder kick-back neem je bijvoorbeeld “The Godfather” a.k.a “ Recharge” met banaan, blauwe bessen, aardbei, spinazie (voor spierherstel en opbouw), gembershot (voor de extra energie en tegen spierpijn), appelsap en frozen yoghurt (voor de langzame eigwitten). Alles wat je nodig hebt voor een goede workout zit erin. Wil je de focus leggen op spierherstel en opbouw (dus post workout) dan ga je voor ‘Baron’ met banaan, blauwe bessen, dadels, kokosmelk en frozen yogurt. Dit is maar een kleine greep uit de vele smoothies bij The Smooth Brothers. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je eigen smoothie samen te stellen op basis van jouw behoeftes en wensen.


 

Logo Eqology

Eqology

De basis van een gezond en fit lichaam is naast beweging natuurlijk bovenal voeding. Helaas krijgen we door de voeding van tegenwoordig onvoldoende van de juiste voedingsstoffen binnen. Vooral Omega-3 en Omega- 6 vetzuren ontbreken in ons dagelijkse dieet. Eqology biedt o.a. voedingssupplementen aan waar deze Omega-3 en 6 vetzuren in een hoge dosis verwerkt zitten. Deze worden ontwikkeld door de meest enerverende gezondsheidspecialisten, homeopaten en biochemicussen. De supplementen zijn 100% natuurlijk. Wil je meer weten over Eqology? Neem contact met ons op.


 

Yvonne Hollander Voedingsbureau

Yvonne Hollander Voedingsbureau

“Voeding speelt een belangrijke rol in ons leven. Denk maar aan het
plezier en genot dat eten en drinken je geeft. Maar voeding heeft ook
invloed op je gezondheid, herstel tijdens of na ziekte en kan ook
bepalend zijn voor je prestatievermogen bij sport.” –Yvonne Hollander

Yvonne is diëtist, sportinstructrice en zeer deskundig op het
gebied van voeding bij sport, gezondheid en ziekte. Haar open en
enthousiast persoonlijkheid in combinatie met een natuurlijke nieuwsgierigheid naar iedere cliënt maakt haar uniek. Bij haar kan je terecht voor ideeën en praktische oplossingen wat betreft
voeding, beweging en gedragsverandering. Iedere maandag is er een gratis
inloopspreekuur van 19.00-20.00 uur. Klik hier voor meer informatie.