Over M4P

Persoonlijk en professioneel

Move4Progress is in 2014 opgericht door Anne Bandsma. Anne is vanaf zijn 5de al bezig met sporten. Waar het ooit begon met voetbal, raakte hij vanaf zijn 16de steeds meer geïnteresseerd in het menselijk lichaam en fitness. Hij besloot toen diverse sport- en fitnessopleidingen te gaan volgen.

De kennis en ervaring die Anne in die tijd heeft opgedaan gebruikt hij nu bij zijn personal trainerschap. Het ondersteunen van persoonlijke doelstellingen op sportief gebied en het maximale resultaat halen, daar gaat Anne voor!
Naast hard werken en jezelf uitdagen staat Move4Progress voor een leuke en relaxte sfeer. Bij Move4Progress vinden we het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Juist het persoonlijke element van personal training is wat het sporten op deze manier zo leuk maakt.

Het doel van M4P is zoveel mogelijk mensen te helpen en begeleiden naar een gezond en fit lijf (en leven!). In 2014 is M4P begonnen met het aanbieden van pt in de Vechtstraat, waar het toen nog de ruimte deelde met enkele andere trainers. Na een klein uitstapje in 2017 naar een andere locatie, is Move4Progress weer terug naar waar het begon. In augustus 2017 is de sportstudio aan de Vechtstraat heropend. Deze ruimte werd verbouwd met als resultaat een ruime, fijne, frisse en functionele privésportstudio waar zowel kleine groepslessen, personal training en consultancy plaatsvinden.

Het team van Move4Progress is inmiddels gegroeid. Anne zijn broertje Joris Bandsma, die net als zijn broer ook de sportieve genen heeft geërfd, geeft 2x per week small group trainingen. In de toekomst is verdere uitbreiding qua team zeker niet uitgesloten, maar het persoonlijke aspect moet hier ten alle tijden boven blijven staan.

De trainers

Move4progress Anne Bandsma

Anne Bandsma

Move4progress Joris Bandsma

Joris Bandsma