Lifestyle Coaching

Voedings­schema's en lifestyle

Een gezond en fit leven begint bij jezelf! Helaas is het niet vanzelfsprekend dat iedereen ervaart hoe fijn het ook is om gezond en fit te zijn, terwijl het je zoveel meer levensvreugde geeft.

Waarom Lifestylecoaching?

  • Voedingsschema’s
  • Begeleiding en support
  • Maak van gezond & fit je lifestyle

Een energiek en fit lichaam maar ook een positieve mindset zorgen voor een hoger vermogen om dingen aan te pakken, te ondernemen en voorkomt dat je je leeg en futloos voelt. Bij Move4Progress zijn we ervan overtuigd dat sporten, voeding en mindset allemaal met elkaar verbonden zijn en daarom willen we jou helpen om je 100% beter in je vel te laten voelen.

Naast het feit dat sporten ervoor kan zorgen dat stress vermindert en je concentratievermogen verhoogd wordt bevorderd het ook je dagelijkse ritme. Je slaapt beter en dit zorgt er onder andere voor dat je meer endorfine (‘geluksstofje’ dat je lichaam zelf creëert) aanmaakt. Je voelt je gelukkiger, zelfverzekerder en je hele gemoedstoestand verbetert.

Voeding en lifestyle zijn naast sporten, belangrijke onderdelen in de balans van een gezond en fit leven. De regel: 80% voeding en 20% sporten om gezond en fit te worden, is er niet voor niets. Daarom bieden we je bij Move4Progress ook gepersonaliseerde voedingsschema’s aan om je op dit gebied ook het beste uit jezelf te halen.

Maak een afspraak!