Business bootcamp

Een gezonde en fitte levensstijl heeft niet alleen invloed op je privé- maar ook in je werkleven. Daarom willen wij jou helpen en er samen voor te zorgen dat je werknemers fitter en vitaler zijn. En hoe doen we dat? Met de Business Bootcamps van M4P!

Good to know

De business bootcamp kan ingevuld worden zoals jullie dat zelf willen.

Kies voor bijvoorbeeld een training als de BoksFit waarin we basic bokstechnieken en -oefeningen combineren in een lekkere workout.

Liever een soort van circuittraining of HITT? Of worden jij en je collega’s enthousiast van een krachtsessie? Alles kan.

Wat kan ik verwachten?

We hebben hiervoor ruimte in onze mooie privésportstudio aan de Vechtstraat in Groningen. We bouwen trainingen dusdanig op zodat iedereen, ongeacht leeftijd en fitheidsniveau, grenzen gaat verleggen en zichzelf gaat uitdagen. Naast het sportieve aspect zijn teambuilding en mentale weerbaarheid ook belangrijk tijdens deze trainingen. Collega’s leren elkaar op een andere manier kennen en leren op andere manieren samen te werken.

Wij geloven dat deze investering in je medewerkers ervoor zorgt dat zij enthousiaster, gemotiveerder en gezonder aan het werk gaan. Het ziekteverzuim zal omlaag gaan, terwijl de werkethiek en sfeer zal stijgen.

Proefmaand Business Bootcamp

Een maand lang 1 business bootcamp per week met max. 8 personen.
380
  • Met onze business bootcamp krijg je een maand lang, 1 keer per week (max. 8 pers.) een gepersonaliseerde indoor bootcamptraining. De training vind plaats op onze locatie aan de Vechtstraat in Groningen. Prijzen zijn incl. 9% btw
  • Na 1 maand, werken we per kwartaal