Business Bootcamp

Gezonde en fitte werknemers

Een gezonde en fitte levensstijl heeft niet alleen invloed op je privé- maar ook in je werkleven. Daarom willen wij u helpen, uw werknemers fitter en vitaler te maken. En hoe doen we dat? Met de Business Bootcamps van M4P!

  • Gezonde en fitte werknemers – minder ziekteverzuim, hoger concentratievermogen
  • Hogere werkethiek door balans
  • Teambuilding – betere samenwerking op de werkvloer
  • Investeren in elkaar

Wat is Business Bootcamp?

Bootcamp trainingen, die plaatsvinden op de door u gewenste locatie of natuurlijk gewoon in de privésportstudio aan de Vechtstraat in Groningen. We bouwen trainingen dusdanig op zodat iedereen, ongeacht leeftijd en fitheidsniveau, grenzen gaat verleggen en zichzelf gaat uitdagen. Naast het sportieve aspect zijn teambuilding en mentale weerbaarheid ook belangrijk tijdens deze bootcamps. Collega’s leren elkaar op een andere manier kennen en leren op andere manieren samen te werken.

Wij geloven dat deze investering in uw medewerkers ervoor zorgt dat zij enthousiaster, gemotiveerder en gezonder aan het werk gaan. Het ziekteverzuim zal omlaag gaan, terwijl de werkethiek en sfeer zal stijgen.

Hoe?
In overleg plannen we één keer per week of één keer per twee weken een bootcamp training, die tijdens of na werk gegeven worden. Wij zorgen voor gevarieerde trainingen die niet alleen pittig en intens zijn maar uiteraard ook ontzettend leuk! De oefeningen voer je soms alleen uit, soms in tweetallen of met de hele groep. Ze worden in wedstrijdvorm gehouden of het gaat om wie het langst een opdracht uit kan voeren. Deze vormen bekijken we per groep om hier goede aansluiting in de vinden met de type personen die deelnemen aan de bootcamps.

Prijzen & Pakketten

Business Bootcamp Small

Business Bootcamp Small

150

Één business bootcamp per maand (max. 10 pers.), 3 maanden lang.

Met onze business bootcamp light krijgt u 1 keer per maand voor maximaal 6 personen een gepersonaliseerde bootcamp. De bootcamp vind plaats op de door u gewenste locatie of in de privé sportstudio aan de Vechtstraat in Groningen. Prijzen zijn excl. 9% btw

Meer informatie

Business Bootcamp Medium

Business Bootcamp Medium

275

Elke maand twee business bootcamps (max. 6 pers), 3 maanden lang.

Met onze business bootcamp medium krijgt u 2 keer per maand voor maximaal 6 personen een gepersonaliseerde bootcamp. De bootcamp vind plaats op de door u gewenste locatie of in de privé sportstudio aan de Vechtstraat in Groningen. Prijzen zijn excl. 9% btw.

Meer informatie

Business Bootcamp Large

Business Bootcamp Large

650

Elke week een business bootcamp (max. 6 pers), 3 maanden lang.

Met onze business bootcamp heavy krijgt u elke week voor maximaal 6 personen een gepersonaliseerde bootcamp. De bootcamp vind plaats op de door u gewenste locatie of in de privé sportstudio aan de Vechtstraat in Groningen. Prijzen zijn excl. 9% btw.

Meer informatie