Bootcamp

Uitdagende trainingen in de buitenlucht

Bootcampen bij Move4Progress is jezelf uitdagen terwijl je werkt aan je conditie én kracht.

  • Heerlijk in de buitenlucht trainen
  • Werken aan kracht én conditie
  • Jezelf keer op keer uitdagen
  • Sporten in groepsverband

Lijkt het jou leuk om in groepsverband, lekker in de buitenlucht te trainen? Bij de bootcamps van Move4Progress dagen wij, maar vooral ook jijzelf, je uit om keer op keer je grenzen te verleggen. De bootcamps zijn elke maandag en woensdag van 19.00 tot 20.00 uur in het Noorderplantsoen in Groningen. Hier maken we gebruik van alles wat dit prachtige stukje Groningen ons biedt.

Tijdens deze bootcamp trainingen worden kracht- en conditionele oefeningen gecombineerd. Oefeningen die jullie individueel, maar soms ook in tweetallen of door de hele groep (als team) uitvoeren. Waarbij altijd de gouden regel van M4P voorop staat: hard werken én plezier maken!

 

Prijzen & Pakketten

Bootcamp Small

Bootcamp Small

42

6 bootcamp trainingen

Met onze bootcamp strippenkaart small kan je bootcampen wanneer jij dat wil. Aanmelden voor een bootcamp doe je via het tablad: aanmelden bootcamps. Kom jij ook lekker trainen in het Noorderplantsoen?!


Ik daag mezelf uit!

Bootcamp Medium

Bootcamp Medium

77

12 bootcamp trainingen + 1 gratis

Met onze bootcamp strippenkaart medium kan je bootcampen wanneer jij dat wil. Aanmelden voor een bootcamp doe je via het tabblad: aanmelden bootcamps. Kom jij ook lekker trainen in het Noorderplantsoen in Groningen?!


Ik daag mezelf uit!